Het eiland op

Het Hooge Huis ligt net buiten Ouwerkerk, op zo’n 5 minuten van Zierikzee. Het ligt centraal ten opzichte van de Randstad en de rest van Zeeland en is zowel via de weg als met het openbaar vervoer goed aan te reizen.

Schouwen-Duiveland bevindt zich op zo'n 70km van Rotterdam, oftewel ongeveer 45 minuten rijden. Het Noordzeestrand bevindt zich per auto op zo’n 30 minuten afstand. Naar het zuiden toe bent u via de Zeelandbrug in ongeveer 20 minuten in Goes en met 45 minuten in Middelburg of Vlissingen.

In een straal van ongeveer 1-1,5 uur rijden vindt u, onder andere: Brugge, Gent, Antwerpen, Breda, Bergen op Zoom, Dordrecht, Rotterdam (Centrum), Den Haag, Hoek van Holland, Utrecht.

Schiphol Airport bereikt u met 1,5 à 2 uur, Rotterdam-Den Haag Airport met 1 uur.

Op het eiland

Ook al is het inmiddels op drie punten verbonden met het vasteland of andere eilanden, toch  blijft Schouwen-Duiveland een eiland en wordt u direct ondergedompeld in de sfeer, geuren en kleuren van het Zeeuwse platteland. Schouwen-Duiveland biedt u aaneengeregen akkerbouwland en weilanden in bedijkte polders, doorkruist met eenbaanswegen geschikt voor fiets- en wandelverkeer en bedruppeld met zowel oude en pittoreske als levendige dorpskernen met allerlei voorzieningen. In Zierikzee, een stad met ruim 10.000 inwoners, zult u het meest uitgebreide aanbod vinden aan historisch bekijks, winkelgelegenheid en horeca, maar kijkt u verder dan het bekende, dan is er genoeg aan prachtige plekjes te ontdekken, overal op het eiland rond te kijken, een hapje te eten en te genieten.

De locatie van het B&B biedt u aan alle kanten een prachtig uitzicht op de Duivelandse polder met akkerbouwland en weilanden. Vanuit zowel de eetruimte als het zitgedeelte heeft u zicht op de Zeelandbrug en de skyline van Zierikzee. 


Binnenkort vindt u hier een uitgebreider overzicht van bezienswaardigheden in de regio en data van seizoensmarkten.

Fotoalbum