Sinds juni 2017 is Het Hooge Huis in bedrijf als B&B en groepsaccommodatie. Prachtig gelegen in de Duivelandse polder is dit een heerlijk plekje om tot rust te komen en te genieten van al het mooie van dat ons eiland u te bieden heeft.  

Dit gastenverblijf kan max. 25 personen herbergen, verdeeld over 7 slaapkamers en meerdere gemeenschappelijke ruimtes. De locatie is in het bijzonder geschikt voor groepen, kinderen en rolstoelgebruikers.

Bij het realiseren van dit nieuwe gastenverblijf zijn we op zoek gegaan naar een balans tussen sfeervolle vormgeving, optimaal comfort en een mooie aansluiting met het omliggende landschap.

De vormgeving en inrichting werd geïnspireerd door de directe locatie waar tot 1953 de originele hofstede Het Hooge Huis gestaan heeft. Het erf, en vooral de privétuin, is nog altijd licht oplopend naar de bebouwing toe, verwijzend naar de ‘Hooge’ kavel. Een mooie uitdaging was het om nieuwbouw en historische elementen tot een sfeervol en harmonisch geheel te smeden.

Met het ontwerp van het gebouw hebben we een diverse groep gebruikers op het oog gehad. Zo is de grootte van het gebouw, met een ruime zitkamer, eetzaal en keuken, geschikt voor (familie)groepen tot 25 personen. De inrichting van het gebouw door het toevoegen van een lift, ruime doorgangen en rolstoelvriendelijk sanitair is bijzonder geschikt voor gasten die mindervalide zijn of anderszins behoefte hebben aan extra hulpmiddelen. Naast voldoende buitenruimte, met een tuin en speelveld, is er met het toevoegen van een ruime speelkelder ook binnen voor kinderen genoeg plek om hun eigen gang te gaan.

Naast gastaccommodatie hopen we op termijn de zalen en keuken op de begane grond ook te kunnen verhuren als locatie voor partijen of vergaderingen. In overleg kan er dan voor catering gezorgd worden. Op dit moment is dit nog niet mogelijk, maar mocht dit uw interesse hebben, neem dan gerust contact met ons op en houd u vooral de nieuwsberichten in de gaten.

Mocht u meer informatie over Het Hooge Huis willen dan verwijzen we u graag naar het contact gedeelte, waar u al uw vragen in een bericht aan ons kwijt kunt.

Fotoalbum