Welkom bij Het Hooge Huis!

// UPDATE coronamaatregelen recreatie provincie Zeeland

Per 15 mei mogen weer voor 100% open (25 bedden). Daarmee zijn zowel B&B gasten als groepen weer van harte welkom!
U kunt weer boeken voor een volledig verzorgd verblijf in een schone omgeving met een gastvrij onthaal, zoals u van ons gewend bent.

Neem contact met ons op via info@hethoogehuis.com of 0111-412914 als u wilt boeken. Ook voor vragen zijn we via deze wegen bereikbaar.

Heeft u een boeking staan in de periode tot 1 juli 2020? Neem contact met ons op voor annulering of kosteloos omboeken naar een ander moment!

Lees hier verder om op de hoogte te blijven van de Zeeuwse maatregelen in de strijd tegen CoVID-19.

- - -

Het Hooge Huis is een nieuw Bed&Breakfast en groepsaccommodatie op een prachtig, rustig plekje op het platteland met weids uitzicht naar alle kanten. Het vrijstaande gebouw biedt tot 25 slaapplaatsen en is rolstoeltoegankelijk en kindvriendelijk ingericht, met o.a. een lift en speelkelder.

Bij uw boeking kunt u fietsen huren (normaal of e-bikes), lunch of avondmaaltijd (groepen: ontbijt/lunch/avondmaaltijd of halfpension). Ook is er een buitenkraan beschikbaar voor het aansluiten van een buitendouche/spoelen van duikmaterialen.

Het Hooge Huis ligt centraal op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland; per auto bent u in 30 minuten op het Noordzeestrand, in 20 minuten in Goes, in 45 minuten in Middelburg of bij Rotterdam Barendrecht.

Via deze website en onze Facebookpagina houden we u op de hoogte van het reilen en zeilen op ons erf. Het Hooge Huis is verder aangesloten bij bedandbreakfast.nl, GroepenZeeland.nl en Recron.

Naast informatie over het B&B vindt u op deze website ook informatie over strovlechten, een verfijnd historisch ambacht waar we zo'n twintig jaar ervaring mee hebben en vooral in de zomermaanden mee te vinden zijn op diverse ambachtelijke- en streekmarkten. We verzorgen hiermee ook workshops en in de webwinkel kunt u vlechtwerken bekijken en bestellen of op aanvraag laten maken.

Lees verder